fbpx

Zomercursus rekenen / wiskunde (wiscat)

In het eerste jaar van je studie moet je de rekentoets Wiscat behalen, je krijgt hiervoor drie gelegenheden. Thomas More Hogeschool biedt jou een extra gelegenheid: je kunt de Wiscat al maken tijdens het voortraject van je inschrijving (het voortraject van studiekeuzecheck en toelatingstoetsen). Wanneer je de toets in het voortraject al haalt hoef je deze toets niet meer tijdens je studie te maken en heb je een vliegende start van je studie!

Haal je de toets niet tijdens het voortraject dan adviseren we je om je in te schrijven voor de zomercursus rekenen/wiskunde. Tijdens de zomercursus krijg je zicht op jouw rekenvaardigheid en vergroot je jouw reken- en wiskundekennis en -vaardigheid.

Data
Data volgen.

Kosten
Voor aankomende studenten van Thomas More Hogeschool zijn deze cursussen gratis. Voor deelnemers die zich niet inschrijven bij Thomas More Hogeschool kost de cursus €215,- (wij berekenen alleen een gedeelte van de kosten door).

Aanmelden
Wanneer de data bekend zijn komt het aanmeldformulier hier online.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter

RT @MinOCW: Ben je als student ontslagen of werk je minder uren vanwege de coronamaatregelen? Als je in loondienst werkt(e) dan heb je moge…

by Thomas More HS