fbpx

Intakeprocedure deeltijd

De deeltijdopleiding op Thomas More Hogeschool biedt een versneld programma dat het mogelijk maakt voor studenten die reeds in het bezit zijn van een afgeronde hbo- of wo-bachelor om in twee jaar hun bachelor leraar basisonderwijs te behalen. Dit vraagt veel van de betrokkenen aan inzet, motivatie en leervermogen. In het ‘profiel van de deeltijdstudent’ hebben we beschreven welke kenmerken ondersteunend zijn om dit proces goed te doorlopen.

Per student stellen we vast of de student over eerder verworven competenties beschikt die de verkortingen in het bachelor programma rechtvaardigen. Hiertoe is een intakeprocedure ontwikkeld. De intake voor de deeltijd dient dus tevens om vast te stellen of de benodigde vrijstellingen verleend kunnen worden of dat er wellicht aanvullend op het tweejarige curriculum extra programmaonderdelen gevolgd moeten worden.


De intake bestaat uit 3 onderdelen.

Onderdeel A bestaat uit het invullen van een digitale vragenlijst.

Onderdeel B is de afname van de rekentoets(digitaal). We adviseren je deze toets te maken voordat je met de opleiding start en bieden daarvoor twee mogelijkheden. Je kunt je aanmelden voor één van de twee data op onze portal wanneer jouw inschrijving bij studielink voltooid is.

Onderdeel C  is een gesprek op basis van de informatie uit de digitale vragenlijst en de resultaten van de gemaakte toets. Op basis van de ingevulde vragenlijst maak je een keuze uit de daar gevraagde bewijsmaterialen om eerder verworven competenties aan te tonen en de vrijstellingen te verantwoorden. Hiermee laat je zien dat je beschikt over voldoende bagage om deel te nemen aan de verkorte deeltijdopleiding. Daarnaast geef je een toelichting op je motivatie voor de pabo.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter