fbpx
Cover TMA gids 2022 2023 1200x450
Thomas More academie

Thomas More Academie heeft een divers aanbod professionaliseringsmogelijkheden voor onderwijsprofessionals en teams. Van korte tot lange cursussen, van trainingen en inspiratieworkshops tot post-hbo-opleidingen. 

Samen met het werkveld werken we hard aan onderwijsvernieuwing en spelen we in op de actuele ontwikkelingen en trends in het onderwijs. Ons aanbod wisselt daarom jaarlijks en gaandeweg ieder schooljaar programmeren we workshops en masterclasses die inspelen op actuele onderwerpen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je leren inspelen op 21st century skills? Specialiseren op het gebied van muziekonderwijs? Wil jij je kennis verbreden of juist meer verdiepen?

Klik hier en bekijk ons aanbod op onze website!

____________________

Thomas More leiderschapsacademie

De Thomas More Leiderschapsacademie richt zich op (aspirant) leidinggevenden in het onderwijs die hun Zinvol leiderschap willen ontwikkelen en verdiepen. Zinvol leiderschap gaat over leiderschap organiseren en leiderschap tonen en is altijd afgestemd op wat er wenselijk en nodig is voor de ontwikkeling van de school in de context van de school. Onze ambitie is om leidinggevenden te professionaliseren die in de praktijk het verschil weten te maken voor alle leerlingen. 

Bekijk de website! 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.