fbpx

Nationale Studenten Enquête (NSE) 2021

Wij vinden jouw mening als student belangrijk. Daarom doen wij ook dit jaar weer mee aan de Nationale Studenten Enquête (NSE); een groot landelijk onderzoek waarbij jij kan laten weten wat je goed vindt aan je opleiding en wat er beter kan. Geef je mening en bouw mee aan je eigen opleiding!

Wat vind je van de inhoud van de opleiding en de manier van toetsen en beoordelen? Hoe denk je over je docenten? Hoe tevreden ben je over de studiefaciliteiten? Hoe staat het met studie- en stagebegeleiding? Alle studenten van Thomas More ontvangen op maandag 18 januari 2021 een mail van Studiekeuze123 om deel te nemen. Voor de NSE 2021 is de vragenlijst een stuk korter gemaakt dan voorgaande jaren en beter afgestemd op actuele ontwikkelingen. Zo ben je maximaal 15 minuten bezig met invullen en zijn er dit jaar ook vragen over het online onderwijs.

Waarom is het invullen van de NSE belangrijk?

Door de NSE in te vullen, geef je feedback op het onderwijs en alle voorzieningen die wij je bieden. Met de resultaten kunnen we gerichte verbeteringen aanbrengen waar huidige en toekomstige studenten baat bij hebben. Bovendien zijn de resultaten waardevol in het keuzeproces van aankomende studenten. Laat je stem dus horen!

What’s in it for me?

De resultaten van de NSE zijn een waardevolle informatiebron. We kunnen bepalen waar we extra aandacht aan moeten besteden en bovendien helpt het studiekiezers bij hun studiekeuze. Daarnaast maak je, door het invullen van de NSE, ook kans op een Apple Macbook Air, een Sony Noise Cancelling Headphone, een Logitec muis & toetsenbord of een van de 400 Bol.com bonnen. Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Laat dan van je horen en vul de NSE in!

Anonimiteit

Jouw privacy is enorm belangrijk. Daarom is de NSE zo georganiseerd dat je privacy gegarandeerd is. De resultaten worden verwerkt tot geanonimiseerde databestanden en zo gepresenteerd dat ze niet herleidbaar zijn naar jou als individu. Lees meer hierover op de website van Studiekeuze123.  

Van 18 januari tot en met 14 maart kun je je mening geven over je opleiding en onderwijsinstelling.

nse 2021 nl

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.