fbpx

Rekentoets Wiscat

website01

Wiscat

In het eerste jaar van je studie moet je de rekentoets Wiscat behalen, je krijgt hiervoor drie gelegenheden. Wij bieden jou een extra gelegenheid: je kunt de Wiscat al maken tijdens het voortraject van je inschrijving (bekijk studiekeuzecheck en toelatingstoetsen). Wanneer je de toets in het voortraject al haalt hoef je deze toets niet meer tijdens je studie te maken en heb je een vliegende start van je studie!

Heb je de toets niet kunnen maken tijdens het voortraject of heb je de toets niet gehaald, dan kun je hier de oefentoets maken om zo je rekenvaardigheid in te schatten. Daarnaast raden wij je aan om dan de Zomercursus rekenen te volgen om zo goed voorbereid de volgende mogelijkheid te benutten! 

Zomercursus rekenen

Tijdens de online zomercursus krijg je zicht op jouw rekenvaardigheid en vergroot je jouw reken- en wiskundekennis en -vaardigheid. Deze informatie ontvang je na aanmelding via Studielink.

Data
 • 2,3 en 4 juni 2021
Voor wie en kosten

De zomercursus is alleen voor aangemelde aankomende studenten van Thomas More Hogeschool. Er zijn geen kosten verbonden aan de zomercursus. 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.