fbpx

Student buddy

210127 Student buddy Zee min 

Soms is alle informatie die je over o.a. onze hogeschool, pabo-opleiding en toelating kunt krijgen veel en overweldigend en weet je daarna nog steeds niet hoe het nou ècht zal zijn qua stage of lessen bijvoorbeeld. En zeker in deze tijden is alles online qua open dagen en vinden wij dat het veel persoonlijker kan. Wij hebben daar een oplossing voor: Student buddies! 

Wat is een student buddy?

Onze voltijd studenten van jaar 1, 2 en 3 staan klaar om al jouw vragen over het studeren bij Thomas More te beantwoorden. Je hebt persoonlijk contact met één van onze studenten over de mail, telefoon of Whatsapp. Dus lekker laagdrempelig en met iemand van je eigen leeftijd waarmee je ervaringen kunt uitwisselen en die alles in detail kan vertellen over voorbereidingen, stage, toelatingstoetsen, reistijd, minoren, boeken en nog veel meer! Ongeacht of je nog op de middelbare school zit, een mbo-opleiding of een hele andere hbo-opleiding doet/deed, wij proberen zo goed mogelijk een match te maken met een student op basis van onder andere je vooropleiding en woonplaats.

Nice! Ik wil wel kletsen met een student. Hoe geef ik me op?

Via de knop hieronder kom je bij het inschrijfformulier terecht waar we met een paar vragen iets meer over jou leren, waardoor we je goed kunnen matchen met 1 van onze studenten. 

210127 Buddy inschrijfknop 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.