fbpx

Drie-jarig traject (voltijd)

met voorbereiding op premaster en baangarantie

Leren in de praktijk
Met een vwo-diploma* op zak is het bij Thomas More Hogeschool mogelijk de voltijdopleiding pabo in drie jaar te doen! In dit driejarige vwo’ers-traject worden onderdelen van het reguliere programma ingedikt en is zelfstudie een belangrijk onderdeel. Je loopt veel stage, doet praktijkgericht onderzoek en je kunt kiezen voor extra modules op het gebied van statistiek en rapportages schrijven. Zo bereid je je voor op de toelatingstoets bij de Erasmus Universiteit voor een pre-master, zoals:
• onderwijswetenschappen;
• gezinspedagogiek of
• orthopedagogiek.**

Drie of vijf jaar studeren
Met dit traject kun je in vijf jaar een bachelor pabo én een aansluitende master behalen (drie jaar pabo, één jaar pre-master, één jaar master). Het werkveld (de schoolbesturen waar Thomas More Hogeschool mee samenwerkt) heeft graag diversiteit binnen teams en wil daarom ook master-opgeleide leraren basisonderwijs in dienst hebben. Wij maken afspraken met de besturen over het ‘profiel’ van deze leraren en het soort functies binnen basisscholen waarin zij kunnen gaan werken. Je studieprogramma en stagebegeleiding worden zoveel mogelijk afgestemd op dit profiel.

Baangarantie
Rond je je studie met een positief resultaat af, dan profiteer je na diplomering van de baangarantie bij één van de schoolbesturen waar TMH mee samenwerkt. Voor vragen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


*De driejarige opleiding is ook toegankelijk voor studenten met een propedeuse van een bacheloropleiding.
**Voor orthopedagogiek gelden meer toelatingseisen dan alleen de pre-mastertoets. Zie hiervoor www.eur.nl

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter