fbpx

Toelating en ondersteuningsprogramma's

Student met een studieboek en aantekeningen min

Als leraar moet je goed voorbereid zijn, sterk in je schoenen staan en om kunnen gaan met alle verschillende kinderen. Daarom zijn er landelijke toelatingsvoorwaarden voor de pabo. Thomas More Hogeschool kan je helpen om je voor te bereiden op de toelatingstoetsen en op de studie zelf.

Landelijke toelating pabo

Waar moet je aan voldoen om te starten aan de opleiding leraar basisonderwijs?

Aanbod van het ondersteuningsprogramma

Thomas More Hogeschool biedt evenals enkele andere pabo’s uit de regio, bijscholingsprogramma’s aan, hulp bij de voorbereiding op de toelatingstoetsen. Klik hier voor ondersteuning voor de toelatingstoetsen op Thomas More Hogeschool. Zelfstudie leermaterialen en andere ondersteuningsprogramma's kun je (binnenkort) vinden op www.goedvoorbereidnaardepabo.nl.

rekentoets WISCAT

Wil je meer weten over de mogelijkheden om de rekentoets Wiscat-pabo al tijdens het voortraject te maken? Kijk dan op deze pagina over de rekentoets Wiscat.

21+-traject

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een afgerond havo/vwo/mbo niveau 4 diploma, op 1 september van het komende studiejaar 21 jaar of ouder zijn dan kom je wellicht in aanmerking voor het 21+-traject. Lees hier meer.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.