fbpx

Sportroute

 

Wie ben jij?

Houd je van bewegen en ben je geïnteresseerd in de relatie tussen onderwijs, gezondheid en bewegen? Wil jij bijdragen aan een gezonde lifestyle van kinderen (en collega’s)? en vind je het leuk om met mede studenten die ook deze interesse hebben samen op te trekken en het onderwijs te versterken op dit gebied?

Met het volgen van de sportroute op de TMH word je opgeleid tot specialist op het gebied van bewegen en gezondheid.

Wat ga je doen?

In pabo 1 en 2 staat in het teken van Sport in the City. Je doet mee aan diverse beweegactiviteiten die we met elkaar gaan doen. Daarnaast maak je opdrachten behorende bij de diverse basisschool vakken waarbij jij specifiek de aandacht voor bewegen tijdens het leren mee neemt in het ontwerp van je onderwijs.

In pabo 3 start je met de specialisatie sportieve en gezonde school. Je verdiept je kennis en skills en rond deze verdieping af met het post HBO diploma Specialist Sportieve en Gezonde school. Hiermee breng jij als leraar MORE mee als het gaat om aandacht voor sport en gezondheid in de school.

In pabo 4 ga je verder met de specialist sportieve en gezonde school en kun je kiezen voor de minor bewegingsonderwijs. Na het succesvol afronden van deze minor ben je vakspecialist bewegingsonderwijs en ben je bevoegd de bewegingsonderwijslessen voor groep 3 tot en met 8 te verzorgen.

Word jij straks op je school de specialist bewegingsonderwijs en gezondheid en bewegen?

Klik op het schema hieronder om het te vergroten.

220323 Sportroute Thomas More Hogeschool

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.