fbpx

LevelUp - vanuit MBO4 doorgroeien in het basisonderwijs

LevelUp trap website min

stapsgewijs doorgroeien vanuit MBO4 - Kleine stappen met grote gevolgen!

Heb je een afgeronde MBO4-opleiding en wil je doorgroeien binnen het basisonderwijs? Ontwikkel je dan stapsgewijs van onderwijsassistent naar Educatief Professional of leraar in het basisonderwijs met LevelUp. Zelf je route uitzetten, je eindniveau kiezen en in je eigen tempo studeren.

Je werkt al in het onderwijs

Je werkt al als onderwijsassistent of als leraarondersteuner in het onderwijs, maar je wilt je verder ontwikkelen. Je weet dat je het kan en je wilt meer verantwoordelijkheid en een bijbehorend salaris. Een deeltijdstudie vraagt op dit moment te veel van je tijd en inzet. Herkenbaar? Dan zit je goed bij LevelUp! Stippel je eigen pad uit en bepaal zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan je opleiding.

Je werkt niet in het onderwijs

Je hebt al een MBO4-diploma (of hoger) op zak en je wilt jouw talenten inzetten in het onderwijs. Je wilt jouw vaardigheden verder ontdekken en ontwikkelen. Liefst met zoveel mogelijk praktijkervaring. Herkenbaar? Dan zit je goed bij LevelUp! Ook als je iets totaal anders hebt gestudeerd, want jouw motivatie en persoonlijkheid vinden wij het belangrijkst. De rest leer je wel. Je zoekt een leuke school waar je een dag in de week stage kunt lopen. Eventueel kunnen wij je daarbij helpen. Uiteraard zou dat ook een betaalde werkplek kunnen zijn. Zo combineer je leren met ervaring opdoen in de praktijk en werk je doelgericht aan je eigen ontwikkeling.

Klik hier voor de LevelUp website

Presentatie

Meer weten over de opleiding? Ineke legt het je haarfijn uit!

 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.