fbpx

Inschrijven

Student krijgt uitleg van een docent min

Aanmeldprocedure

Welkom bij Thomas More Hogeschool! Leuk dat we je als toekomstige student mogen verwelkomen. Het aanmelden voor de opleiding leraar basisonderwijs aan Thomas More Hogeschool regel je snel en gemakkelijk via Studielink. Als je er recht op hebt kun je studiefinanciering aanvragen bij DUO. Dit zijn dus twee verschillende processen.


Inschrijven via Studielink

1Om je bij studielink in te schrijven heb je een DigiD nodig. Met een DigiD kun je direct inloggen op www.studielink.nl. Ben je nog niet in het bezit van een DigiD? Vraag dit dan zo snel mogelijk aan. Tussen het aanvragen van een DigiD en het ontvangen van de activeringscode kunnen vijf werkdagen zitten.

2
Zodra je bent ingelogd, ga je verder met het invoeren van je persoonsgegevens en het invoeren van je vooropleidingen.

3
Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Om je aan te melden selecteer je Thomas More Hogeschool -> leraar basisonderwijs

4Nadat je een verzoek tot inschrijving hebt gedaan, ontvang je een mail met daarin een ontvangstbevestiging. Je kunt je aanmelding nog tot eind augustus intrekken of wijzigen via Studielink. Let op dat je de betaalwijze op tijd invult! Zonder deze gegevens kan er geen machtiging worden aangemaakt en kan je inschrijving niet worden voltooid.

Het vervolg
Je hebt nu je verzoek afgerond. Thomas More Hogeschool gaat nu jouw verzoek controleren. Hiervoor kunnen zij eventueel nog aanvullende informatie bij je opvragen. Je machtigt Thomas More Hogeschool digitaal voor het innen van collegegeld. Raadpleeg zelf ook regelmatig je ‘to-do-lijst’ op studielink en houd de berichtgeving in de gaten.

Studiefinanciering aanvragen
Indien je voor studiefinanciering in aanmerking komt, moet je hiervoor een apart verzoek indienen via de website van DUO.

Handige links
www.studielink.nl
www.duo.nl
www.digid.nl


MORE vragen - Studentzaken

Bij Studentzaken kun je terecht met vragen over:

Ook kunnen wij je helpen aan een bewijs van inschrijving, een bewijs betaald collegegeld en kunnen wij een kopie van je diploma waarmerken. Verder kun je diverse formulieren laten invullen.

Het gaat om formulieren van instanties die een verklaring van onderwijs vragen, bijvoorbeeld:

 • Financiële tegemoetkoming Lerarenopleiding
 • Zorgverzekering
 • Kinderbijslag (SVB) etc.

Studentzaken is op de volgende wijze bereikbaar:

 • Telefonisch, 06-12650042
 • Via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Via de balie van de Servicedesk

Lees ook over de inschrijfregeling bij Thomas More Hogeschool (Let op download als pdf)

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.