fbpx

Inschrijven

Student krijgt uitleg van een docent min

Aanmeldprocedure

Welkom! Je hebt je keuze voor je toekomstige studie gemaakt en je wilt je graag inschrijven voor onze opleiding leraar basisonderwijs! Wat tof! Dit regel je snel en gemakkelijk via Studielink via de knop hieronder.

 200603 inschrijfknop groen 1


Hoe kun je je inschijven?

1Om je via Studielink in te schrijven heb je een DigiD nodig. Met een DigiD kun je direct inloggen op www.studielink.nl. Ben je nog niet in het bezit van een DigiD? Vraag dit dan zo snel mogelijk aan. Tussen het aanvragen van een DigiD en het ontvangen van de activeringscode kunnen vijf werkdagen zitten.

2
Zodra je bent ingelogd, ga je verder met het invoeren van je persoonsgegevens en het invoeren van je vooropleidingen.

3
Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Om je aan te melden selecteer je Thomas More Hogeschool -> leraar basisonderwijs

4Nadat je een verzoek tot inschrijving hebt gedaan, ontvang je een mail met daarin een ontvangstbevestiging. Je kunt je aanmelding nog tot en met 31 augustus (of tot en met 31 januari indien je in februari start) intrekken of wijzigen via Studielink. Let op dat je de betaalwijze op tijd invult! Zonder deze gegevens kan er geen machtiging worden aangemaakt en kan je inschrijving niet worden voltooid.

Het vervolg
Je hebt nu je inschrijvingsverzoek afgerond. Thomas More Hogeschool gaat nu jouw inschrijving controleren. Hiervoor kunnen wij eventueel nog aanvullende informatie bij je opvragen. Je machtigt Thomas More Hogeschool digitaal voor het innen van het collegegeld. Raadpleeg zelf ook regelmatig je ‘to-do-lijst’ op Studielink en houd de berichtgeving in de gaten.

Studiefinanciering aanvragen
Check op DUO of je eventueel aanspraak kunt maken op studiefinanciering en/ of andere regelingen zoals het reisproduct.

Handige links
www.studielink.nl
www.duo.nl
www.digid.nl


MORE vragen - Studentzaken

Bij Studentzaken kun je terecht met vragen over:

Bereikbaarheid
Onze collega’s Madeleine en Claudia van Studentzaken maken graag tijd voor je!
Zij zijn dagelijks bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je telefonisch contact? Stuur dan een mail. Madeleine en/ of Claudia maken dan een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Heb je echt een dringende vraag? Dan is Studentzaken bereikbaar via 06-12650042/ 06-50053131.


Lees hier onze inschrijfvoorwaarden bij Thomas More Hogeschool (Let op download als pdf)

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.