fbpx

Deeltijd varianten

Kinderen basisschool les min

Ben je er aan toe om de stap te zetten naar je droombaan? Is het tijd om de carrièreswitch te maken, zodat je betekenisvol werk kunt doen voor kinderen? Of werk je al in het onderwijs en wil je je doorontwikkelen? Er zijn verschillende routes om leraar in het basisonderwijs te worden. Ongeacht jouw persoonlijke situatie, er is een route die bij jou past! Zo kun je je opleiding combineren met een baan en je privé situatie. Veel deeltijdstudenten starten in de loop van de opleiding met werken in het basisonderwijs. Klik op de deeltijdvariant hieronder voor meer informatie.

Flexibele deeltijd Thomas More Hogeschool  Verkorte tweejarige deeltijd Thomas More Hogeschool  Zij instroom variant deeltijd Thomas More Hogeschool  LevelUp variant deeltijd Thomas More Hogeschool 

Start je 1 september als eerstejaars deeltijdstudent (deeltijd Compact 2 jaar of deeltijd 4 jaar flexibel) aan Thomas More Hogeschool? Bekijk dan hier of je in aanmerking komt voor het STAP-budget van € 1.000,-.

Deeltijd (drie- of vierjarig)
 (Afhankelijk van jouw voorpleiding, ervaring en studiesucces)

Havo-, vwo, mbo-4-diploma

Hbo-propedeuse

Wo-propedeuse

21+ toets

 Deeltijd compact (tweejarig)

Hbo-bachelor of hbo-master

Wo-bachelor of wo-master

 Zij-instroom
 (Al een aanstelling als leerkracht op een basisschool)

Hbo-bachelor of hbo-master

Wo-bachelor of wo-master

LevelUp
(In je eigen tempo en passend bij jouw talent vakken van de deeltijdopleiding volgen in losse modules als cursist.)

Mbo4-diploma

Meer informatie

 • Over aanmelden en algemene vragen: Claudia de Graaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de toelating: Veronique Weima, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de inhoud van de verkorte deeltijdopleiding:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de inhoud van het zij-instroomtraject: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Stage: Angelique Lopez & Michelle Verweijen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.