fbpx

Deeltijd varianten

Kinderen basisschool les min

Ben je er aan toe om de stap te zetten naar je droombaan? Is het tijd om de carrièreswitch te maken, zodat je betekenisvol werk kunt doen voor kinderen? Of werk je al in het onderwijs en wil je je doorontwikkelen? Wil je werken, je privéleven en leren combineren, dan is onze deeltijd opleiding echt iets voor jou. Studeren in deeltijd bij Thomas More betekent studeren in je eigen tempo en op de manier die bij jou past. Afhankelijk van je vooropleiding, ervaring en studiesucces kun je de opleiding in 2-4 jaar doorlopen. In overleg met je pro-begeleider bepaal je het tempo dat past bij jouw leerbehoefte. Heb je minimaal een Bachelor vooropleiding, dan kun je de opleiding in 2 jaar tijd doorlopen.

Flexibele deeltijd Thomas More Hogeschool  Verkorte tweejarige deeltijd Thomas More Hogeschool  Zij instroom variant deeltijd Thomas More Hogeschool  LevelUp variant deeltijd Thomas More Hogeschool 

Start je als deeltijdstudent aan Thomas More Hogeschool? Bekijk dan hier of je in aanmerking komt voor het STAP-budget van € 1.000,-.

Deeltijd (2,5-4 jaar)
 (Afhankelijk van jouw voorpleiding, ervaring en studiesucces)

Havo-, vwo, mbo-4-diploma

Hbo-propedeuse

Wo-propedeuse

21+ toets

 Deeltijd compact (tweejarig)

Hbo-bachelor of hbo-master

Wo-bachelor of wo-master

 Zij-instroom
 (Al een aanstelling als leerkracht op een basisschool)

Hbo-bachelor of hbo-master

Wo-bachelor of wo-master

Level Up regulier
(In je eigen tempo en passend bij jouw talent vakken van de deeltijdopleiding volgen in losse modules als cursist.)

minimaal Mbo 4-opleiding

Level Up compact
(Passend bij jouw talent en keuze vakken van de compacte deeltijdopleiding volgen in losse modules als cursist.)

Bachelor vooropleiding

Meer informatie

 • Over aanmelden en algemene vragen: Claudia de Graaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de toelating: Veronique Weima, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de inhoud van de verkorte deeltijdopleiding:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de inhoud van het zij-instroomtraject: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Stage: Angelique Lopez & Michelle Verweijen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.