fbpx

More than a teacher

Wie zijn de leraren waar jij les van hebt gehad? Wat is hun drijfveer uit hun (privé)leven naast leerkracht zijn? Iedereen is meer dan slechts een leraar en dat vinden wij mooi. Je bent jouw eigen persoon en dat moet je ook zeker blijven. Dit als basis gebruiken van alles wat je doet in het leven zorgt dat je vanuit jouw eigen kracht/persoon/gevoel jouw pad maakt, bewandelt en uitbouwt vol positieve energie.

Ook jij bent meer dan een leraar. Wellicht ben je een creative, muzikant, reiziger, coach, artiest, moeder/vader/ouder, (top)sporter, kunstenaar, vrijwilliger, LGBTQIA+, influencer, astrogirl of iemands BFF. Jij bent een mens met verschillende behoeftes en ambities en wij bij Thomas More helpen jou die te verwezenlijken en het beste in jezelf naar boven te halen. Persoonlijkheid van docenten zorgen dat niemand hetzelfde is en iedereen op zijn/haar/hun eigen manier hun persoonlijkheid stopt in het lesgeven. Alles wat jouw drijfveer is in jouw privéleven draagt bij aan het docentschap. Wij zijn benieuwd naar de mens erachter om te laten zien dat leerkracht worden veel meer is dan alleen lesgeven. 

Verhalen

Wie studeren er bij ons? Wie geven les op onze pabo? En welke oud-studenten kijken terug naar een toffe en leerzame tijd op de pabo en zetten hun persoonlijke drijfveren in tijdens het lesgevenop hun basisschool? Wie zijn zij en wat maakt hen More than a teacher? Wij zijn op zoek gegaan naar de verhalen achter een groep teachers (to be) die maar al te graag wilden delen waarom zij More than a teacher zijn. Klik op de foto voor de verhalen! 

Lisa More than a teacher  Estelle More than a teacher 

meer weten OVER onze pabo?

Ben jij enthousiast geworden om ook dit pad te bewandelen als pabo-student en wil je meer weten? Kom langs en schrijf je hieronder via de knop in voor onze open dagen op 26 maart of 8 juni (deeltijd) of kom in april proefstuderen.

OPEN DAG

200603 inschrijfknop oranje MTAT Platte inschrijfknop

Proefstuderen voltijd 

200603 MTATPlatte inschrijfknop

Proefstuderen DEEltijd 

200603 MTATPlatte inschrijfknop

 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dingen willen weten of heb je heel veel zin gekregen om ook te beginnen met jouw reis naar leerkracht bij ons? Mail jouw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fotoblok

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.