fbpx

Studiekeuzecheck + proefstuderen (voltijd)

Direct naar:
> Proefstuderen Deeltijdopleiding
> Proefstuderen Masteropleiding

> Voorbereiding opleiding Leraar Basisonderwijs (voltijd en deeltijd)

Proefstuderen en studiekeuzecheck in 1 dag op Thomas More Hogeschool

Met de proefstudeerdag/studiekeuzecheck helpt Thomas More Hogeschool jou om de juiste studiekeuze te maken. Je ontdekt of de studie en school bij jou passen, of je de juiste kennis en vaardigheden bezit en of de opleiding aansluit bij jouw toekomstbeeld. Thomas More Hogeschool combineert de studiekeuzecheck en het proefstuderen zodat jij het optimale uit deze dag haalt.

Voor wie?
Of je nu nog in de oriënterende fase zit van je studiekeuze of dat je al zeker weet dat je de opleiding tot leraar basisonderwijs wilt gaan volgen, deze dag is een slimme zet en je bent van harte welkom! In het programma en tijdens het afsluitende gesprek houden wij rekening met jouw motief.

Programma proefstuderen / skc
Als je al een mbo-vooropleiding hebt gedaan, heb je waarschijnlijk heel andere vragen en behoeften dan leerlingen van de havo of het vwo die het beroep nog niet in de praktijk meegemaakt hebben. In het programma houden we daarom rekening met jouw vooropleiding.

Proefstuderen in corona tijd (voor toekomstige voltijd studenten)

Sommigen van jullie zitten misschien nu nog met vragen en hadden graag de gelegenheid gehad om deze persoonlijk te stellen.

Daarom hebben we het volgende bedacht. Mocht die behoefte er zijn, koppelen we jou graag een studenten buddy van ons. Aan deze buddy kun je je vragen stellen bijvoorbeeld over stage lopen, hoe ziet een dag op Thomas More eruit, zijn de toelatingstoetsen te doen etc. Je kunt dan per mail/app/video bellen contact hebben met een student van ons. Daarnaast kun je ook met hem/haar een meeloopdag plannen, zodra de school weer open gaat. Je stemt dan samen een geschikt moment af en loopt dan met een aantal lessen mee.

Geef je hier op!

Data proefstuderen
Kijk voor aankomde proefstudeerdagen in onze agenda. (Houd er rekening mee, dat deze kan veranderen i.v.m. corona maatregelen.)

Meeloopdag
Als je je na een open dag of proefstuderen nog verder wilt verdiepen in hoe het is om te studeren aan Thomas More Hogeschool, dan kun je eens meelopen met één van onze studenten. Ben je hierin geïnteresseerd? Meld je dan aan.


DEELTIJD - StudieKeuzeCheck (SKC): 

De rekentoets WISCAT-pabo en het SKC-gesprek zijn onderdeel van de StudieKeuzeCheck (SKC) van onze deeltijdopleiding. Wanneer je je aanmeldt voor onze deeltijdopleiding via Studielink ontvang je een informatiebrief. In deze brief worden de verschillende onderdelen van de SKC toegelicht. Data vind je wanneer ze bekend zijn in onze agenda.


Proefstuderen Master passend meesterschap

Ben je geinteresseerd in de Master Passend Meesterschap? In drie bijeenkomsten krijg je antwoord op vragen als:
◾Past deze opleiding wel bij me?
◾Wat is precies masterniveau?
◾Wat heb ik eraan in mijn werk?
◾Welke vaardigheden heb ik nodig voor een masterstudie?
◾Hoeveel tijd heb ik nodig voor een masteropleiding?

> Meer informatie en inschrijven proefstuderen Master Passend Meesterschap
> Download hier de flyer met informatie over het proefstuderen

 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.