fbpx

Convenant - Samen Opleiden

Convenant Samen Opleiden

rvko

Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs

 laurentius


Stichting voor katholiek primair onderwijs

 

de groeiling

Stichting Groeiling

wsko

siko

Stichting voor Interconfessioneel
en Katholiek Onderwijs

floreo

 Stichting Floreo

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas More Hogeschool heeft het Convenant Samen Opleiden gesloten met zeven schoolbesturen uit de regio Rotterdam en daarbuiten. Het convenant is uniek in Nederland.

De 7 Katholieke basisschoolbesturen willen er samen met Thomas More Hogeschool voor zorgen dat in het primair onderwijs in Rotterdam en de aangrenzende regio alle leerlingen worden voorzien van de beste leraren. De intensieve samenwerking bij het Samen Opleiden is in 2016 verzilverd: het samenwerkingsverband werd erkend als gesubsidieerde Aspirant Opleidingsschool met de naam Thomas More Opleidingsschool.

Onze samenwerking als Thomas More Opleidingsschool is erop gericht om vanuit een gezamenlijke visie, één gedeeld curriculum en opleidingsconcept alle studenten op te leiden tot de beste leraren voor Rotterdam en de regio middels samen opleiden, samen onderzoeken en samen professionaliseren.

We bieden hiertoe een eigentijds, samenhangend, inspirerend en divers leerlandschap aan. Daarnaast geeft het convenant geeft ook de garantie aan Thomas More Hogeschool dat alle studenten een stageplaats krijgen bij de aangesloten scholen van katholiek primair onderwijs.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter