fbpx

Erasmus Excellentie Leergang 2016

Ben jij een Rotterdamse leraar met ambitie? Thomas More Hogeschool en Kennisland verzorgen samen de Erasmus Excellentie Leergang 2016-2017! De Erasmus Excellentie Leergang biedt een unieke broedplaats waarin dertig van de meest ambitieuze leraren en pedagogisch medewerkers werken aan innovaties in het Rotterdamse onderwijs en daar zelf (nog) beter van worden! Wil jij de ruimte om innovaties te ontwerpen en te beproeven in de praktijk? 

In deze leergang word je uitgedaagd om je kennis en innovatievermogen te vergroten. En op je eigen school in de praktijk te brengen. Vanaf september start deze unieke leergang voor een selectie van dertig leraren en pedagogisch medewerkers. Ben jij er ook bij?

 

Gericht op de stad

De Erasmus Excellentie Leergang heeft als doel het om het onderwijs in Rotterdam te vernieuwen. De deelnemers doen dit door hun kennis te vergroten, hun vaardigheden te verbeteren en samen aan concrete opdrachten te werken. Alle programmaonderdelen zijn gericht op de specifieke onderwijsuitdagingen in Rotterdam.

Broedplaats voor innovatie

Het advies van OnsOnderwijs2032 is om het onderwijs meer toekomstgericht te maken. Andere vakken, meer nadruk op persoonsvorming en een betere balans tussen verplichte kernvakken en ruimte voor wat de leerlingen nog méér nodig hebben in hun ontwikkeling. In Rotterdam gaan we niet wachten op de uitwerking ervan. De deelnemers van de Erasmus Excellentie Leergang gaan vanaf september al werken aan innovaties in en rondom het onderwijs in Rotterdam.

Informatie

Meer weten? Bekijk dan de flyerAls je vragen hebt over de leergang, mail die dan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden en selectie

Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier. Dit formulier vind je ook als je in de folder op het woord ‘aanmeldingsformulier’ klikt. Aanmelden is nog mogelijk! (de inschrijfdatum is verlengd)

> Naar het inschrijfformulier

Half juli wordt bekend welke dertig deelnemers zijn geselecteerd.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter