fbpx

Thomas More hogeschool

Voorkant Thomas More Hogeschool augustus 21

Opleiding leraar basisonderwijs (PABO)

Thomas More Hogeschool biedt al sinds 1962 de opleiding leraar basisonderwijs (pabo) aan. De hogeschool is gevestigd aan de Stationssingel op slechts 300 meter van Rotterdam Centraal station. Met ruim 900 studenten is Thomas More Hogeschool een kleinschalige hogeschool, waardoor een persoonlijke benadering van student en docent mogelijk is. 

Goed onderwijs en persoonlijke aandacht zorgen voor een succesvolle ontwikkeling. Bij Thomas More Hogeschool draait het om de persoon die jij bent en krijg je de ruimte om jezelf te ontplooien. Met onze passie voor onderwijs zijn wij betrokken bij actuele beroepsmatige- en maatschappelijke vraagstukken. Voortdurend zijn we op zoek naar innovatie, zowel van het onderwijs als van de beroepspraktijk, want werken in het onderwijs betekent werken in een sector die altijd in beweging is. Daarom investeren we veel in onderzoek naar en toepassing van de nieuwste inzichten op het gebied van kennisoverdracht en onderwijs. Thomas More Hogeschool werkt vanuit een katholieke identiteit. Dat betekent dat we aandacht hebben voor levensbeschouwing vanuit de katholieke visie, maar dat er ook ruimte en respect is voor andere overtuigingen.

Meer over onze visie en missie

Rotterdam

Als je studeert aan onze pabo, studeer je in een wereldstad. Rotterdam, een bruisende multiculturele stad met pijlers als: architectuur, sport, evenementen, zakenwereld, de haven, ervaringen, design en een plek om te wonen. In Rotterdam studeren betekent jezelf goed kunnen ontwikkelen midden in een jonge, levendige stad.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.