Zomercursus rekenen / wiskunde

Tijdens het voortraject van je inschrijving bij Thomas More Hogeschool (studiekeuzecheck en toelatingstoetsen ak, nt en gsbiedt Thomas More Hogeschool de mogelijkheid de rekentoets WISCAT-pabo al te maken. Deze toets moet je verplicht behalen in het eerste halfjaar van je studie. Voor een vliegende start van je studie bevelen we sterk aan de rekentoets WISCAT-pabo van te voren te maken. 

 

Heb je tijdens het voortraject de WISCAT-pabo niet gehaald dan adviseren we je om je in te schrijven voor de zomercursus rekenen/wiskunde.

Je kunt de zomercursus volgen maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus

Let op:

 • Data onder voorbehoud.

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren (of op te sturen: Thomas More Hogeschool, t.a.v. Zomercursussen, Stationssingel 80, 3033 HJ Rotterdam). Voor aankomende studenten van Thomas More Hogeschool zijn deze cursussen gratis. Voor deelnemers die zich niet inschrijven bij Thomas More Hogeschool, berekenen wij een deel van de kosten door: €215,-

> Download hier het aanmeldformulier 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter

Wij onderschrijven de doelen van #POinactie Daarom morgen 8:30-9:30 uur bijeenkomst voor onze studenten en docenten. Aanmelden via portal.

by Thomas More HS