Toelatingsassessment

Niet alle toelatingstoetsen gehaald, maar toch voldoen aan de toelatingseisen?
PROCEDURE TOELATINGSASSESSMENT THOMAS MORE HOGESCHOOL 2017

Wanneer kom je in aanmerking voor het vakgericht assessment?
Voldoe je na het maken van een herkansing (van een toelatingstoets) aan twee van de drie toelatingseisen dan kan je je aanmelden om het vakgericht assessment af te leggen op Thomas More Hogeschool. Indien je voor dit assessment een voldoende haalt kan je alsnog toegelaten worden op Thomas More Hogeschool.

Hoe meld je je aan voor het vakgericht assessment?
> Aanmelden voor het assessment kan je doen via deze link.

Zorg ervoor dat je de kopie-certificaten die je ontvangen hebt van de andere toetsen (die je dus wel gehaald hebt) naar Studentzaken stuurt:

Thomas More Hogeschool
T.a.v. Studentzaken
Stationssingel 80
3033HJ Rotterdam

Hoe ziet het assessment eruit?
In het assessment wordt op basis van specifieke vakbegrippen, die naar voren komen in lesmateriaal voor het basisonderwijs, jouw kennis van het betreffende vak getest. Daarnaast toetsen we je kennis van de vakgebonden vaardigheden. Tot slot vinden wij het belangrijk dat je kritisch kunt kijken naar lesmethodes. De toetsvorm van het assessment is schriftelijk.

Hoe kun je je voorbereiden op het assessment?
Op www.goedvoorbereidnaardepabo.nl kun je vakinhoudelijke informatie vinden. Daarnaast is het verstandig om de tussendoelen en de leerlijnen van jouw vak te bestuderen via tule.slo.nl

Datum: Woensdag 23 augustus 2017.

Hoe lang krijg je de tijd?
Je krijgt 1,5 uur de tijd om het assessment af te ronden. Ben jij in het bezit van een dyslexieverklaring? Dan krijg je 30 minuten verlenging.

Wat moet je meenemen naar het assessment?
Zorg dat je je paspoort of identiteitsbewijs meeneemt. Om in aanmerking te komen voor 30 minuten verlenging vanwege dyslexie, neem je ook je dyslexieverklaring mee.

Wanneer krijg je de uitslag van het assessment?
Onze vakdocenten doen hun best het assessment binnen 2 dagen na te kijken.

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met studentaken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via: 06-12650042.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter

RT @RVKO_Rotterdam: Schoolbesturen hebben meer dan het volledige bedrag van het Nationaal Onderwijsakkoord (NOA) besteed aan personeel. Daa…

by Thomas More HS