Mijn route naar de pabo

Lindsay, eerstejaars

rotterdam centraal spoor 1

Op mijn weg naar de pabo, Thomas More Hogeschool, ben ik twee wegen tegengekomen.

De eerste weg die ik vond was met de fiets dit duurde de eerste keer anderhalf uur vanaf huis, dit kwam omdat ik meerdere keren was verdwaald in het stadje waar ik doorheen moest. De keer hierna lukte het gelukkig wel om de weg te vinden door het stadje heen en toen kwam ik op school aan, na drie kwartier rijden op de fiets, dwars door het stadje en het park.

Dan een paar dagen later moesten we met de trein vanaf Thomas More Hogeschool. Dus vond ik een andere weg naar Thomas More Hogeschool, deze weg was met de trein. Zo vond ik uit dat het nog niet eens vijf minuten lopen is van af station Rotterdam Centraal. Natuurlijk duurt het ook even om van huis af naar het dichtstbijzijnde station te lopen in mijn geval duurt dit ongeveer een kwartiertje.

Wat ik persoonlijk heel handig vind van Thomas More Hogeschool is dat het zo dicht bij het Station is, dit zorgt er voor dat het makkelijk te vinden is, want als je gelijk vanaf jouw spoor richting spoor 16 loopt en dan naar buiten en gelijk naar links gaat en met de bocht mee, dan ben je er, in nog niet eens vijf minuten. Dit vind ik erg handig, omdat je dan ook in de trein je nog even verder kan lezen of verder kan werken aan kleine projecten zoals kleine verslagen of nog even het herlezen van het opgegeven hoofdstuk.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter