Ook nog even voorstellen: Sytske

Sytske, eerstejaars

Hey lezers,

Mijn naam is Sytske. Ja dat is Fries, nee ik ben een echte Vlaardingse.

Hey lezers,

Mijn naam is Sytske. Ja dat is Fries, nee ik ben een echte Vlaardingse. Sindskort schrijf ik voor de redactie van Thomas More Hogeschool, en het leek me wel zo leuk om me even goed aan jullie voor te stellen.

Al vanaf dat ik zo hoog ben als een kabouter wil ik naar de pabo om juf te worden. Veel groter dan een kabouter ben ik niet geworden (zeg nou zelf met mijn 1.62 steek ik nou niet bepaald met kop en schouders boven iedereen uit). Met 18 jaar ben ik met mijn havodiploma van de middelbare school af gegaan. Eigenlijk was het voor mij niet nodig om te zoeken naar een school.

Het blijkt niet gemakkelijk om juf te worden. Niet dat ik had verwacht dat ik dit zo even zou doen, maar het is toch wel een kwestie van druk, drukker, drukst! Sommige periodes zijn werkelijk waar tot de nok toe vol, en andere periodes heb ik zeeën van tijd. Dat beetje vrije tijd besteed ik dan ook graag aan mijn vriend, en mijn hobby’s. Naast dat ik schrijven erg leuk vind (lees: verhalen maken op de laptop want mijn handschrift is vreselijk), ben ik ook urbex fotograaf. Voor de mensen die dit niet kennen, urbex staat voor urban exploring. Het is een prachtige vorm van fotografie die zich vooral bezig houdt met het maken van foto’s van verlaten plekken voor deze worden gesloopt. Het is niet alleen een hobby voor mij, maar mijn passie. Foto’s kan je vinden op mijn instagram: urbexmoments. Daarnaast vind ik reizen echt heerlijk, maar helaas kan je geld maar één keer uitgeven waardoor er vrij weinig over blijft.

Voor vragen mag je altijd op me af stappen, en jullie horen snel meer van mij!

Lots of love,

Sytske

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter