Het studentenredactieteam is gestart!

Wie kan er beter laten zien hoe het is om te studeren voor juf of meester dan de studenten zelf? Ons gloednieuwe redactieteam biedt een kijkje in de keuken. Toekomstige leerkrachten hebben vaak veel talenten en zo ook ons redactieteam. Marissa weet hoe je een sprankelende vlog (video-blog) neerzet. Isabel, Lindsay, Miranda, Jill, Sytske en Koen hebben allemaal hun eigen prachtige schrijfstijl en zullen jullie dan ook vooral in woorden op de hoogte houden. Sytske is zelfs bezig met haar eigen boek! Lisanne is een beeldende creatieveling en zal haar ervaringen vooral in foto's en tekeningen laten zien. Ze stellen zich nog even aan je voor:

Lindsay

Hey, ik ben Lindsay, een 19-jarige Thomas More Hogeschool student en ik zit daar in het eerste jaar op de pabo. Mijn hobby’s zijn lezen, kletsen en appen met vriendinnen, eindeloos rondlopen in parken, bossen en duinen, foto's maken stukjes schrijven. Verder heb ik ook nog een broertje (17) en een pleegzusje (11).

Groetjes Lindsay

Marissa

redactieteam_marissa
Mijn naam is Marissa en ik ben 20 jaar oud. Dit jaar ben ik begonnen op Thomas More Hogeschool en tot nu toe bevalt het me erg goed! Naast school heb ik natuurlijk ook nog mijn eigen hobby’s: Ik handbal, ik hou erg van lezen en gezellige dingen doen met mijn vriendinnetjes. Ik kijk uit naar de aankomende jaren op Thomas More Hogeschool en ik hoop op een mooie toekomst!

Sytske

Mijn naam is Sytske, ik ben 18 jaar en net zoals alle andere studenten hier in opleiding om juf te worden! Soms kan ik ontzettend chaotisch zijn, maar aan te laat komen heb ik dan wel weer een hekel. Ik ben energiek en doe graag een heleboel dingen tegelijk. Ik schrijf van alles, zelfs een boek op dit moment, en ik kijk er dan dus ook naar uit om redactiewerk te gaan doen!

Isabel

Isabel
Mijn naam is Isabel Stolk, eerstejaars Pabo student op Thomas More Hogeschool. Ik kom het redactieteam versterken. Het schrijven van verhalen en blogs is mijn hobby en ik doe dit ook met veel plezier!

Miranda

redactieteam_miranda
Hoi, ik ben Miranda en ik zit in pabo 3. In mijn vrije tijd doe ik aan scouting en jiu jitsu, maar ook kan ik mijn rust vinden in het schrijven. In het redactieteam probeer ik jullie een zo'n goed mogelijk beeld van de pabo te geven en hoe het is om er student te zijn. 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter