(H)ALO-traject

Ben je afgestudeerd aan de ALO of HALO als docent lichamelijke opvoeding en heb je zin om aan de slag te gaan? Dan is dit een interessant traject voor jou! In slechts twee jaar haal je dubbele bevoegdheid en begin je direct met werken. 

Het Rotterdamse scholenbestuur de RVKO biedt ALO en HALO alumni het volgende aan:

 • 2 dagen per week in dienst als vakleerkracht bewegingsonderwijs (LA-salaris)
 • 2 dagen per week in dienst als onderwijsassistent (schaal 6)
 • Vergoeding van het collegegeld*
 • Baangarantie na afstuderen met goede beoordelingen

Naast de bovengenoemde dagen volg je twee avonden per week onderwijs in de deeltijdopleiding, (dinsdag en donderdag 18.00-22.00) en je loopt één dag per week stage. Thomas More Hogeschool zorgt voor een stageplaats en praktijkbegeleiding. De pedagogische en onderwijskundige aspecten van het beroep en het doen van onderzoek om je eigen handelen en onderwijspraktijk te verbeteren zijn de rode draad door je opleiding. 

Heb jij het in je?

De tweejarige deeltijd is een intensief traject. Om te bepalen of je het in je hebt om dit traject in twee jaar succesvol af te ronden hebben we een profiel opgesteld en een uitgebreide procedure Studiekeuzecheck. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Peter van Deursen, bovenschools manager van de RVKO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

* De opleiding dient te worden afgerond binnen 2 jaar. Wanneer de opleiding niet binnen 2 jaar wordt afgerond, betaalt de student zelf het collegegeld van de resterende periode.

* Met een terugbetalingsregeling wanneer een leerkracht er binnen 5 jaar voor kiest niet meer bij RVKO in dienst te blijven.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter

Wij onderschrijven de doelen van #POinactie Daarom morgen 8:30-9:30 uur bijeenkomst voor onze studenten en docenten. Aanmelden via portal.

by Thomas More HS