Tijd voor wat anders! We grijpen Kairos aan zijn staartje!

Werkdruk, een volle klas, moeilijke dilemma's, kinderen met specifieke behoeftes. Wil je op een andere manier naar deze vraagstukken kijken en er anders mee om leren gaan? Dan is dit programma een verademing. We bieden je gul praktische inzichten voor jouw vragen in jouw werk. Deze nieuwe inzichten vertalen we vervolgens in het nieuwe gedrag dat je wilt vertonen. Je leert Kairos kennen en toepassen in je werk. Wie is Kairos? Kairos komt uit de Griekse mythologie. Kairos is de tegenhanger van Chronos. Chronos staat voor tijd en structuur. Kairos staat voor het kiezen van het juiste moment, voor een strategie om los te komen van de tijd. Kairos heeft de gave onverwachts iets goeds te ontdekken. En dat doen we in dit programma!

DOEL
Het voeden van jouw denken met nieuwe interpretaties, beelden en perspectieven waarmee je nieuwe mogelijkheden leert en gaat zien.

DOELGROEP
Alle docenten uit het basisonderwijs.

INHOUD
Om Kairos te leren kennen en te integreren in ons gedrag trainen we op verrassende locaties in Rotterdam. Tijd voor wat anders bestaat uit vier modules. Elke module wordt gegeven op een plek die de thematiek van de module ondersteund en versterkt.

ORGANISATIE
Deze training wordt georganiseerd door History@work. History@work organiseert trainingen voor organisaties in musea aan de hand van geschiedenis.

STUDIEBELASTING
4 bijeenkomsten van drie uur.

KOSTEN
Worden nader bekend gemaakt. Houd de website in de gaten voor bekendmaking van de lesdata.

LOCATIES
Op diverse bekende inspirerende Rottedamse locaties zoals:
Laurenskerk
Rotterdams museum
De kop van Zuid
Kunsthal

BIJZONDERHEDEN
Deze training draait letterlijk om het tijd nemen voor wat anders. Kairos speelt van oudsher een belangrijke rol in de pedagogiek.

Share this product

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter