LeerKRACHT op maat

Elke dag samen een beetje beter. Dat is waar we in de verbetercultuur via de methodiek leerKRACHT op gericht zijn.

DOEL

Bij jou op school wordt er gewerkt in een verbetercultuur met de methodiek leerKRACHT.

Na de trainingen en de verdiepingen vanuit het aanbod leerKRACHT zijn jullie nu zelf de verbetercultuur aan het continueren.

Regelmatig roept dit vragen op of herkennen jullie verdiepingsbehoeften bij jullie collega’s. Deze zijn specifiek voor jullie school en jullie zouden daar graag ‘op maat’ met een coach mee aan de slag gaan. Of directie/stafleden die graag de 3 instrumenten in hun directieteam willen uitzetten. Of jullie minicirkel levert te weinig verbeter ideeën op en jullie willen daar aan werken.

DOELGROEP

Scholen die een aantal keer per jaar een coach op school willen ontvangen om specifieke vraagstukken samen aan te pakken binnen de verbetercultuur.

INHOUD

De school en de coach zullen samen de inhoud bepalen waarbij we streven naar; hoe kunnen we zoveel mogelijk impact bereiken in het team en hoe houden we de vaardigheden op school na deze coaching? De bijeenkomst zal gericht zijn op een deel

van het team, waarbij zij de overdracht naar de andere teamleden zullen verzorgen.

CURSUSDATA

in overleg , volgens afspraak. Coach neemt initiatief na aanmelden.

ORGANISATIE

Stichting LeerKRACHT (expert)coaches RVKO i.s.m. Thomas More Hogeschool

LOCATIE

op de betreffende school

Kosten: 5x coaching (à 2 uur) € 1000,–

BIJZONDERHEDEN

Voor meer informatie over de inhoud kan contact worden opgenomen met een van de Leerkracht expert coaches van de RVKO: Annette de Deken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Yvonen Hoppener, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Judith van Wijngaarden, j.vanwijngaarden@ rvko.nl

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter