Zo werk je met Chromebooks in de klas!

Werk aan de skills van de toekomst met Chromebooks en g suite for education. De gratis en gebruiksvriendelijke apps van google zijn goed te integreren in jouw onderwijs en werken naadloos samen. Geef vorm aan onderwijs van de toekomst op jouw school. Wil je zelf je onderwijs vormgeven, dan is dit de cloudoplossing voor online samenwerking. De google apps zijn op elk apparaat te gebruiken en je hebt altijd en overal toegang.
Of je nu op zoek bent naar een passende oplossing om online te werken of de keuze voor g suite for education al hebt gemaakt, deze training geeft je een helder beeld van alle mogelijkheden.

DOEL
In deze workshop leer je:
• toepassen van Chromebooks in jouw onderwijs
• de Google Apps kennen
• de mogelijkheden van Google Classroom
• online samenwerken met Google Drive

DOELGROEP
Iedereen die nadenkt over het gebruik van Chromebooks en/of de tools van Google en dit wil leren toepassen binnen hun onderwijs.

INHOUD
1. Oriëntatie op Chromebooks & G Suite for Education
We bespreken de voordelen en mogelijkheden van Chromebooks en de Google onderwijsomgeving. Je leert de verschillende apps van Google kennen (drive, documenten, presentaties, classroom, sites, tekeningen). Je bent startklaar om met de Google Apps aan de slag te gaan.
2. Integratie van Chromebooks & G Suite for Education
Je leert de Google Apps beter kennen en inzetten binnen jouw onderwijs. Je leert digitale opdrachten klaarzetten voor jouw groep in Classroom. We laten zien hoe je met een schoolteam in de cloud kunt samenwerken met MyDrive en Drives van mijn team. Je krijgt hands-on voorbeelden om te kunnen toepassen in de praktijk.

ORGANISATIE
Deze training wordt in opdracht van de Thomas More Academie verzorgd door Shirley van de Velde en Thijs Groenewegen (WSKO).

STUDIEBELASTING
Oriëntatie: 1 bijeenkomst van 3 uur
Integratie: 1 bijeenkomst van 3 uur (meerdere sessies optioneel)

KOSTEN
€250,- per deelnemer

LOCATIE
Thomas More Hogeschool, Rotterdam. Op locatie ook mogelijk.

CURSUSDATA
11-02-2019 18:30-21:30
04-03-2019 18:30-21:30

BIJZONDERHEDEN
Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Dit kan de duur van de training verlengen.
We zijn bereid om het hele implementatieproces te begeleiden. Neem hierover contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Share this product

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter